Hagyd a feladatokat másra – 5 játékot vigyél a nyaralásra!

Ne gondold, hogy a kikapcsolódás hullámhosszára hangolódni mindenkinek pofonegyszerű! Megrögzött munkaalkoholistáknak és azoknak, akiknek az ereiben vegytiszta kötelességtudat csorog, nem olyan egyszerű! Sőt! Még a csettintésre alkalmazkodóknak is szükségük van némi időre, hogy felvegyék a ritmust. Vagy letegyék. 
(Rögtön egy aranyat érő tanács: hagyd otthon az órát! És a telefonra se pislogj állandóan. Nyaraláskor offold az időt meg a virtuális teret, amennyire csak lehet!)

Köztudott, hogy a vakáció ideális ideje nem két nap – minimum 7-10 nap. Természetesen ez nem vonatkozik a random, nyári szezonon kívül eső, párnapos kikapcsolódásra. 

Hogy könnyebb legyen akklimatizálódni a nyaraláshoz, játsszatok! Játszani jó! Felejtsd el hogy ki vagy a munkahelyeden, legyél újra gyerek! Meg fogsz lepődni, mennyire kikapcsol, ellazít, feltölt. 

5 társasjáték – garantált a jókedv!

 1. Ki vagyok én – Who am I?
  Cetlizzétek homlokon a szomszédot, a lényeg, hogy ne lássa, kinek a bőrébe bújtattuk. A cédulára mindenképpen közismert karaktereket írjatok. Körönként egy kérdés dukál mindenkinek, a lényeg hogy kitaláld, ki vagy. A játék akkor a legjobb, ha már nagyon kivagy. 
 2. Karaoke
  Hangolásnak ajánlott pár korty mézespálinka bevitele, szigorúan a hangszalagok bejáratása miatt!
 3. Számháború, paintball, szabadulószoba
  Igazi adrenalinlöket nem csak sportos társaság részére. 
 4. Vízicsata
  Hogy ez barátságos kézitusa, gumicsónak-csata vagy vízibicikli-verseny, az teljesen mindegy. A részvétel a fontos, meg a víz!
 5. Geocaching-kaland
  A Geocaching egyre népszerűbb szabadidős tevékenység. Nem csak kellemes, hanem hasznos is – egészen kicsiknek is pompás program. Kell hozzá egy telefon, mobilnet, és az applikáció – égen és földön nem lesz olyan „titkos” hely, melyről ne szereznétek tudomást, és ne kereshetnétek fel a megadott koordinátákra hagyatkozva! 

Ha megtaláltátok a kincsesládát, benne a „kincsekkel” (ne rabolj!, vigyél cserekincset), és a jelszóval, már csak be kell küldeni a találatot – így hódítva meg a helyet!

A társasjáték lényege – testben és lélekben is legyél jelen!

Társasjáték minden olyan tevékenység, melyen közösen veszünk részt, közben nagyokat nevetünk, jókat eszünk, iszunk, egyszóval fantasztikusan érezzük magunkat és egymást.